După cum se știe Adrian Orza a candidat la  primăria Timișoara din partea PNȚCD, în 2012. Dacă în urmă cu 4 ani a avut un scor bun, acum în calitate de independent, nu are nicio șansă, spune președintele PNȚCD Vasile Moldovan. Adrian Orza a anunțat recent că va candida la Primăria Timișoara.

Cu toate că alegerile ne bat la ușă țărăniștii speră că au suficient timp pentru a propulsa un candidat pentru primăria Timișoara. În condițiile de față foștii colegi ai lui Adrian Orza nu-i dau nici acestuia prea multe șanse la primăria Timișoara, ba mai mult ar fi fost de dorit ca acesta să rămână fidel partidului care l-a propulsat în viața politică pe vremea când era un necunoscut.

” Nicio șansă. Îmi pare rău că nu a dat un telefon. Putea să vorbească cu noi. Pentru că, totuși, PNȚCD a fost partidul care l-a propulsat. Adi (n.r.-Adrian Orza), în 2000 când a candidat pe listele PNȚCD-ului a ajuns prin numele partidului. Nu înțeleg ce vrea să își dovedească”, spune Vasile Moldovan, președintele PNȚCD Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.