Alianţa Creştin Liberală se pregăteşte pentru campania electorală din acestă toamnă. La ultima sedinţă, condusă de cei doi co-președinți ai alianței, Cornel Sămărtinean-PDL şi Dan Diaconu-PNL, s-a stabilit activităţiile pe care le vor desfăşura în următoarea perioadă. Primul obiectiv este strângerea de semnături pentru Klaus Iohannis.

“Alianţa dreptei este pregătită pentru campanie şi pregatită să câştige alegerile. Îi îndemn pe timişoreni să semneze pentru candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale din noiembrie, deoarece actualul primar al Sibiului are profilul cel mai apropiat de mentalitatea locală. Klaus Iohannis a demonstrat la Sibiu că se poate face o administrație corectă și eficientă, că pot fi create locuri de muncă şi pot fi atrase investiții, că se poate promova educația și cultura. Modelul de președinte pe care Klaus Iohannis îl propune românilor este acela al respectului și seriozității, al competenței și rezultatelor”, spune Dan Diaconu, co-preşedinte ACL Timişoara.

ACL Timişoara va începe în aceste campania de strângere de semnături de săptămâna viitoare vor începe o serie de întâlniri cu timişorenii. „La ultimele competiţii electorale naţionale, Timişoara, ca prezenţă la vot,  a fost printre ultimele oraşe din ţară. Nu pot interpreta acest lucru decât ca vot de blam faţă de oferta partidelor politice. Electoratul timişorean este unul elitist, cu pretenţii şi responsabil ori, de această dată, sunt convins că timişorenii se vor mobiliza pentru că se vor regăsi în ceea ce reprezintă candidatul dreptei şi noi suntem pregătiţi să facem faţă acestei provocări cu o echipă mult mai puternică.  Klaus Iohannis arată clar  diferenţa dintre politica serioasă, responsabilă, aşa cum şi-o doresc timişorenii şi politica dâmbovițeană pe care ne-o arată zi de zi  Ponta:  doar vorbele goale și  povești.”, a conchis co-preşedintele ACL, Cornel Sămărtinean.

 

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.