A vrut să se facă nevăzut cu o sticlă de ulei de motor auto. Însă, a fost prins imediat de agenții de pază a unui magazin. Este pățania unui bărbat din Timișoara, care a fost prins marți la furat într-un magazin de bricolaj. Agenții de pază au apelat imediat la ajutorul polițiștilor.

Ajunsă la faţa locului, patrula a fost întâmpinată de şeful de magazin care a reclamat că un tânăr în vârstă de 23 de ani a sustras ulei de motor auto din incinta magazinului.

„În fapt, persoana în cauză, pe nume D.N.. în vârstă de 23 de ani, a dorit să mai „fure câte ceva”, cu intenţia de a vinde bunurile ulterior. În acest sens, a pătruns în incinta magazinului de unde a luat un bidon de ulei sintetic 10w40 de 4 litri pe care l-a ascuns în geantă. După aceasta, a trecut de casele de marcat fără să plătească nimic însă a fost oprit de către agenţii de pază care l-au urmărit cu ajutorul sistemului de supraveghere al magazinului, ocazie cu care asupra acestuia, a fost găsit bidonul de ulei sustras”, susțin reprezentanții Jandarmeriei.

 Prejudiciul, în valoare de aproximativ 180 lei, a fost recuperat.

Bărbatul în vârstă de 23 de ani s-a ales cu dosar penal sub aspectul infracţiunii de furt, faptă prevăzută şi sancţionată de art.228 C.Penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.