Noul Consiliu Local Săcălaz s-a întrunit pentru a doua oară, astăzi la ora 11, pentru a alege un viceprimar. La alegerile din 25 mai, PDL a obținut 5 mandate, PSD 4, PNL 3, UNPR 2, iar 1 mandat a fost obținut de un candidat independent.

PNL și PDL nu s-au prezentat nici astăzi la ședință

PNL Săcălaz continuă să nu respecte dispozițiile primite pe linie de partid. Consilierii PNL în frunte cu șeful organizației liberale, Liviu Vasiu, se pare că nu doresc o alianță cu PDL pentru a alege ca viceprimar pe Cosmin Buboi(PDL). Ședința a fost anulată pentru a doua oară, fiindcă nu au fost prezenți majoritatea consilierilor.

Așadar, la ședință au fost prezenți doar consilierii PSD și UNPR.  Se pare că Liviu Vasiu, actualul președinte PNL Săcălaz, continuă să ignore dispozițiile din partid și nu dorește o alianță între PDL și PNL, cu riscul de a fi exclus conform declarației lui Nicolae Robu.

„Mandatul BPT Timiș către consilierii locali PNL este să facă alianță cu PDL. Eventuala neconformare ar conduce la excluderea lor din PNL” a declarat Nicolae Robu pentru Televiziunea Cetățeanului.

La ședință a fost prezent și deputatul Cătălin Tiuch.

http://www.pentrutimisoara.ro/stiri_timisoara/prima-sedinta-de-consiliu-local-la-sacalaz-cu-surprize.html

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.