tigari in rezervor
tigari in rezervor

Comerțul cu țigări precum și perspectiva unor câștiguri foarte mari au reușit să dezvolte imaginația contrabandiștilor.

Astfel că, în cursul zilei de ieri, la punctul de trecere a frontierei Porțile de Fier inspectorii vamali au confiscat o cantitate importantă de țigarete cu timbru sârbesc ascunse în rezervorul, portierele și banchetele autoturismului.

V. Alina, cetăţean român domiciliat pe raza judeţului Mehedinţi, în vârstă de 33 de ani,  conducător al unui autoturism Volkswagen Golf înmatriculat în România a intenționat să intre în țară, însă starea de agitație a șoferiței a trezit suspiciuni, drept pentru care poliţiştii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unui control amănunţit al autoturismului.

 În urma controlului efectuat asupra autovehiculului, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit ascunsă în portierele autoturismului, în rezervorul auto şi sub bancheta din spate a acestuia cantitatea de 926 de pachete cu ţigări mărcile Winston, Pall Mall, Viceroy şi Marble.

Femeia  în cauză nu a declarat cantitatea de ţigări,  încercând să o sustragă de la control. Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 11.112 lei a fost confiscată de Biroul Vamal Porţile de Fier I, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.