Poate ca v-ati intrebat de ce tot vedeti miri , in diferite momente ale saptamanii si in diferite locuri ale orasului?! Proaspat insurateii care doresc sa imortalizeze momentul legarii destinelor, intr-un mod cat mai inedit, obisnuiesc sa organizeze sesiuni foto, in diverse ipostaze. Acest lucru s-a intamplat si in cazul celor doi timisoreni indragostiti, Daniela si Valentin Plesca, care au decis sa-si uneasca destinele, in weekendul care tocmai a trecut.

Chiar daca malurile Begai nu reprezinta peisajul cel mai pitoresc, proaspat insuratei nu au lasat acest lucru sa le strice momentul magic, dand dovada de un simt al umorului dezvoltat.

In prezent, municipalitatea are planuri marete in privinta modernizarii Canalului Bega, de la jocuri de lumini, pana la introducerea transportului in comun .
Noroc ca pentru mirii care se pozeaza pe Bega, starea deplorabila in care se afla canalul , nu este obiectul grijii lor , ci mai degraba viitorul comun, la care privesc cu incredere.
Pentru timisoreni , insa, planurile de reabilitare ale Canalului Bega par a fi un obiectiv greu de atins, avand in vedere neimplicarea autoritatilor , din cauza lipsei fondurilor, dar si din cauza faptului ca, cetatenii care contribuie la degradare prin aruncarea deseurilor, nu sunt sanctionati.

Daniela Petolea

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.