E.ON Distribuţie România a investit considerabil din 2005 până în prezent, pentru modernizarea și extinderea a 295 kilometri de rețele de distribuție a gazelor naturale din județul Timiș, cele mai importante investiții fiind derulate la Timișoara, Moșnița Nouă, Moșnița Veche, Urseni, Albina, Lugoj, Giroc și Dumbrăvița.

Anul trecut, compania a modernizat reţeaua de distribuţie a gazelor naturale din judeţul Timiş pe o lungime de circa 13 kilometri, din care aproximativ 6,5 kilometri de conducte și branșamente au fost înlocuiţi în municipiul Timișoara. Valoarea totală a proiectelor de  investiţii derulate de companie în 2015  în judeţ a depăşit 2,7 milioane lei.

Pentru acest an, E.ON Distribuție România are ca obiectiv modernizarea a circa 18 kilometri de conducte şi branşamente de gaze naturale din judeţul Timiș, valoarea estimată a proiectelor de investiţii depăşind 3,6 milioane lei.

În municipiul Timișoara se vor moderniza aproximativ 9 kilometri din reţeaua locală, în principal pe străzile Cozia, Dr. Ioan Mureșan, Pomiculturii, Constantin cel Mare, Berzei, Traian Vuia, Panselelor, Victor Hugo, Dimineții și Anton Pavlovici Cehov.  Investiţii importante vor viza în acest an şi localităţile Giarmata Vii și Lugoj unde se vor moderniza în total peste 9 kilometri de reţea de gaze naturale.

Foto: economica.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.