(GALERIE FOTO)

Doar în cursul anului trecut compania Iulius Management Centre a invesit peste 3,5 milioane de euro pentru reamenajarea anumitor zone din Iulius Mall Timișoara.

Reamenajarea a constat în conceperea unui nou design interior, finisarea culoarelor și optimizarea sistemului de iluminat. Designerii italieni care au gândit noul ambient interior al Iulius Mall Timișoara s-au axat pe materiale moderne și pe culori elegante, creând o atmosferă rafinată și reconfortantă.

Sistemul de iluminat eco-friendly implementat, cu LED dimabil, permite reglarea intensității luminii și optimizarea consumului. O bandă cu tehnologie LED de 4.000 m și alte peste 2.500 de corpuri LED contribuie la creșterea gradului de iluminare interioară cu până la 50%, în funcție de zonă. În plus, 14 candelabre, compuse din sfere de mari dimensiuni, au fost amplasate în zona Atriumului și a Centrului Info.

Pentru culoare s-au folosit 4.000 de mp de marmură și granit, într-o combinație de modele și culori, care imprimă eleganță, precum alb, maro și roșu pestriț. Stâlpii interiori de susținere au fost îmbrăcați în lemn de stejar masiv și tapet cu imprimeuri în nuanțe subtile de auriu. Pentru tavane și pereți au fost alese vopsele decorative speciale, din aceeași gamă coloristică definitorie pentru noul look al Iulius Mall Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.