Grupul IULIUS a semnat perteneriatul cu ACI Worldwide, unul dintre cei mai mari furnizori globali de soluţii de plăţi, pentru închirierea a aproximativ 3.500 mp în primul imobil office clasa A din ansamblul multifuncţional Openville Timişoara.

Spaţiul închiriat de ACI Worldwide în clădirea United Business Center 2 (UBC 2) este destinat extinderii Centrului Est-European de Dezvoltare din Timişoara şi va fi inaugurat în primăvara lui 2017.

ACI Worldwide își desfășoară activitatea în Timişoara de 10 ani. Compania și-a sporit considerabil prezența regională, crescând de la o mică echipă de dezvoltatori de software și ajungând, în prezent, la peste 200 de specialiști, care lucrează în R&D (cercetare și dezvoltare), management de proiecte, respectiv servicii și asistență pentru întregul portofoliu de Plăți Universale al companiei ACI.

UBC 2 este primul din cele şapte imobile office ale ansamblului Openville, dezvoltat în proximitatea Iulius Mall Timişoara. Clădirea va avea 11 etaje şi o suprafaţă închiriabilă de 18.000 mp, fiind proiectată conform normelor LEED. Imobilul UBC 2 va fi dotat cu echipamente de ultimă generație, cu un consum redus de energie, selectate special pentru a se alinia standardelor clădirilor verzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.