Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat doi bărbaţi, de 29 şi 60 de ani, condamnaţi la închisoare pentru infracţiuni rutiere şi înşelăciune. Cei doi a fost introduşi în penitenciar pentru executarea pedepselor.

 La data de 24 iunie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, pe raza municipiului Timişoara.

Astfel, poliţiştii au depistat un bărbat de 29 de ani, pe numele căruia Judecătoria Timişoara a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care acesta este condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani şi 2 luni pentru  comiterea de infracţiuni rutiere.

La data de 25 iunie a.c., Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat, pe raza municipiului Timişoara, un alt bărbat, în vârstă de 60 de ani, condamnat la închisoare. Pe numele acestuia, Judecătoria Oneşti a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care este condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 4 ani şi 2 luni pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune.

În fapt, la data de 18 august 2009, bărbatul ar fi indus în eroare reprezentanţii unei societăţi comerciale, din Oneşti, prin înmânarea unor bilete de ordine fără valoare.

Cei doi bărbaţi au fost introduşi în penitenciar pentru executarea pedepselor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.