Cronica timișorenilor

Poți să te înregistrezi ca autor pe site-ul pentrutimisoara.ro, acest lucru înseamnă că poți publica articole care să apară pe site-ul nostru, în același mod în care apar celelalte știri publicate de noi. Articolele tale vor apărea la rubrica Cronica timișorenilor, inclusiv pe prima pagină și pe Facebook in pagina legată la site. De asemenea, ele vor fi preluate și de alte site-uri de știri din fluxul RSS.

Pentrutimisoara.ro protejează dreptul de autor al textelor și imaginilor introduse în articole. Acest lucru înseamnă că dacă copiezi un text de undeva te rugam să specifici după text sursa, la fel și în cazul fotografiilor trebuie precizată sursa.

Pentrutimisoara.ro nu își asumă conținutul articolului tău și va modera doar aspecte pe care le identificăm ca fiind acțiuni de instigare la violență, discriminare rasială, înjurături, sau cuvinte obscene, fotografii care au un caracter pornografic, sau în care sunt copii minori fotografiați fără acordul părinților. De asemenea, informațiile pe care le publicați trebuie să aibă structura unui articol.

Este obligatorie folosirea diacriticelor, deoarece limba română este cu diacritice.

Nu vom cenzura niciun fel de opinie, atâta timp cât respecți regulile de publicare de mai sus.

Îți mulțumim pentru că ești alături de noi. Opiniile tale contează!

Accesează aici rubrica „Cronica timișorenilor„, sau înregistrează-te aici pentru a publica articole.